Valid CSS!
Valid HTML 4.0 Transitional

Tartalmi ismertető
projekt
Megismerheti az OTKA-program célkitűzéseit, a megvalósítás technikai és tartalmi kereteit, továbbá egykori és jelenlegi résztvevőit. Végül egy táblázatos összefoglalást közlünk az eddigi eredményekről.
adatbázis
A folyamatosan bővülő adatbázisban érheti el a feldolgozott cikkeket. Az általunk követett szabványt az Internet Explorer sajnos nem minden esetben értelmezi megfelelően, ezért kérjük, a technikai leírásnál ajánlott Mozilla Firefoxot használja. Figyelem, az adatbázis új böngészőablakban nyílik!
bibliotheca
Itt a tanszék oktatási és kutatási munkái során gyakrabban használt és nehezen hozzáférhető (elsősorban szépirodalmi) kiadványait érheti el. A legtöbb munka jelenleg képformátumban érhető el. A forrás minden esetben az Egyetemi és a(z egykori) Tanszéki Könyvtár anyagából származik.
elemzések
Itt azon tanulmányok, elemzésvázlatok olvashatók, amelyeket az Adatbázisban vagy a Bibliothecában olvasható szövegekről készítettek munkatársaink, hallgatóink.
Technikai leírás
Minimális beállítások
800x600 felbontás (ajánlott: 1024x768)
high color (16 millió szín)

Ajánlott szoftverek
(Ha nem rendelkezik az alábbi programokkal, akkor a névre kattintva elérheti ingyenes verziójukat. Figyelem, esetenként nagy fájlok! A honlapunkon található .doc kiterjesztésű fájlokhoz természetesen a Microsoft Office programja is megfelelő.)
Mozilla Firefox
Adobe Acrobat Reader (.pdf kiterjesztésű fájlokhoz)
OpenOffice (.doc, .rtf kiterjesztésű fájlokhoz)

Szerkesztés
A honlapot Labádi Gergely készítette a CSS-szabvány alapján a 1stPage2000 ingyenes verziójával. A hátterek Ányos Pál kéziratos kötetének felhasználásával születtek. Észrevételeit a következő címre küldheti:
labadig@primus.arts.u-szeged.hu

A honlap css-sel készült.
Made with 1st Page 2000 - Professional tools for real minds.